Certificering

Kwaliteit in mensen & werkprocessen staat voorop

certificaten-bs-blauw-1

B&S medewerkers kunnen in risicovolle werkplaatsen of omstandigheden werken. B&S wil voor haar medewerkers uitsluitend veilig en gezonde omgevingen aanbieden. Ook onze opdrachtgevers attenderen wij op een veilige en gezonde werkomgeving. Met een VCA-certificaat laat B&S zien dat zij veilig en gezond werken belangrijk vindt.

Inmiddels beschikken onze technisch specialisten onder meer over NEN gecertificeerde hijs- en hefcertificaten. Onze lassers hebben gecertificeerde en erkende lascertificaten. Daarnaast leiden wij continue jong talent op volgens de voorgeschreven kwaliteitsrichtlijnen.

Beroepsonderwijs en B&S Industrieel Onderhoud werken nauw samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Zo blijft B&S actief als opleider van jong talent. Juist bij B&S bestaan vele mogelijkheden om het technisch vak onder de knie te krijgen. B&S krijgt zo steeds de vakmensen die nodig zijn voor de organisatie. Samen met het leerbedrijf werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?