CNC Machine

service

CNC Machine

service

CNC MACHINE SERVICE

Onze vakmensen staan bekend om hun jarenlange ervaring en brede kennis binnen de techniek. Die zetten we dan ook graag in om jou te helpen bij het onderhouden van je computergestuurde machines. We komen graag langs om jouw machines te repareren. Maar ook als je ondersteuning nodig hebt bij het creëren van een werkomgeving die voldoet aan de NEN340 wetgeving, helpt ons technische team je graag. Ook dan staat ons technische team voor je klaar. Lees verder om erachter te komen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Correctief machine onderhoud

Voor correctief onderhoud van machines ben je bij B&S aan het goede adres. Ons team van technische vakmensen staat klaar om je te helpen bij nauwkeurige en efficiënte herstelwerkzaamheden. We pakken problemen bij de wortels aan, minimaliseren de uitvaltijd en optimaliseren de prestaties van jouw machines.

Onderhoud en service

Preventief machine onderhoud

Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk storingen voorkomen in jouw productieproces is het belangrijk om je machines preventief te laten onderhouden. Het doel van preventief machineonderhoud is om de levensduur van jouw machines te verlengen en ongeplande stilstand tegen te gaan. Voorkomen is overigens beter dan genezen. We kunnen ons team van technici naar je toe sturen voor geplande werkzaamheden aan jouw machines. Dankzij moderne technologieën en sensoren kunnen we op elk moment gegevens verzamelen en voorspellende analyses uitvoeren. Zo kan onderhoud altijd op het juiste moment plaatsvinden en kom jij niet voor verrassingen te staan. Op de lange termijn zal dit operationele efficiëntie en kostenbesparingen mogelijk maken. Meer weten of een afspraak maken? We helpen je graag.

Machine geometrie

Door je machines regelmatig te laten controleren, nastellen en kalibreren zorg je ervoor dat ze optimaal kunnen blijven presteren. Je kunt ons technische team inschakelen voor een grondige machine-inspectie. Dat doen we aan de hand van de juiste kennis, ervaring en geavanceerde meetinstrumenten. Door middel van geometrie, waterpasstelling en uitlijning laten we je machines zo nauwkeurig mogelijk presteren binnen de door jou bepaalde specificaties.
Onderhoud en service

Machine inspecties

NEN 3140/ RI&E
Met een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) breng je alle risico’s binnen jouw bedrijf of organisatie in kaart om zo een gezonde en veilige werkomgeving te creëren. Omdat de kans groot is dat je risico’s over het hoofd ziet, is het verstandig om hier een professional voor in te schakelen. Onze medewerkers komen graag langs om jouw machines te beoordelen op veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Zo verzekeren we dat jouw organisatie voldoet aan de NEN3140 normen en zorgen we samen voor een veilige werkplek.

Machine revisie

Soms blijkt het naar aanleiding van onze grondige inspecties nodig om een van jouw machines te herstellen of te vernieuwen. In dat geval kunnen we jouw machines naar onze eigen werkplaats halen. Met behulp van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technieken zullen we hier ons best doen om jouw machines zo snel en goed mogelijk weer aan de praat te krijgen.