Service

& projecten

Service

& projecten

Service & Projecten

Ons technische team staat klaar om je te ondersteunen bij verschillende projecten in binnen- en buitenland. We voeren bedrijfsverhuizingen uit, leveren hoogwaardige lasoplossingen en assembleren diverse productielijnen. Ook stellen we onze vakmensen ter beschikking voor het optimaliseren van je machines of voor ondersteuning bij het uitvoeren van technische diensten binnen jouw bedrijf. Hieronder lees je meer over onze diensten.

Machine- en bedrijfsverhuizingen

Verhuizen? Laat dat maar aan ons over. We voeren al vele jaren bedrijfsverhuizingen uit. Of het nu gaat om het verplaatsen van één machine, of een complete fabrieksverhuizing – met onze hulp gebeurt het zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk. We verplaatsen complete productielijnen, magazijnen, machines en werkplaatsen en leveren ze sleutelklaar en bezemschoon op. Zo kan jouw organisatie zich zo snel mogelijk vestigen op een nieuwe plek.
Duurzaamheid
Overleg

Optimalisatie van technische diensten

We stellen onze eigen vakmensen ter beschikking om te hulp te schieten bij onderbezetting of piekmomenten in jouw bedrijf. Daarnaast kunnen we je adviseren bij het uitvoeren van verschillende technische diensten. De lengte en breedte van het project maken niet uit – ons technische team staat voor je klaar.

Machine revisie

Wij zijn je betrouwbare partner voor machine revisie. Met onze actuele kennis en jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw machines optimaal te kunnen laten presteren. B&S controleert, herstelt en vernieuwt machines op locatie. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zullen altijd werken met hoogwaardige onderdelen.
Service & projecten
B&S Hengelo Service

Assemblage productielijnen

Ons technische team is gespecialiseerd in het assembleren van productielijnen. Wat jouw organisatie ook maakt, wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte systemen die aansluiten bij jouw wensen. Dat doen we in het binnen- en buitenland. Ons ervaren team installeert en integreert alle apparatuur, zodat jij kunt starten met een soepele productielijn.

Laswerk op locatie

Je kunt ons ervaren team van gediplomeerde lassers inschakelen voor nauwkeurig maatwerk, waar je ook bent. Met moderne apparatuur en een oog voor detail zorgen we dat ons laswerk voldoet aan jouw specifieke vereisten, met een hoogwaardige lasoplossing als resultaat.
Technisch meesterschap