Machinebouw

Machinebouw

MAchinebouw

Van engineering tot lassen en van besturingstechnieken tot halffabricaten – onze vakmensen hebben kennis van veel verschillende technische aspecten. En daarmee helpen we je graag. Wil je weten hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij engineering of machinebouw? Lees verder of neem contact met ons op.

Engineering

Voor hoogwaardige engineeringoplossingen kunt u rekenen op het expertise van B&S. Ons ervaren team van ingenieurs staat klaar om complexe technische uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden. Met geavanceerde technologieën en een gedegen kennis leveren we maatwerk ontwerpen en optimalisaties.
Overleg bij B&S
Machinebouw

Machinebouw

Het zou kunnen dat jouw productieproces vraagt om een machine met bepaalde specificaties. Onze technici zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte machines. Dat doen we te allen tijde met de focus op kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan we voor je aan de slag!

Las- en constructie werkzaamheden

Ook als je bezig bent met een project dat las- en constructiewerkzaamheden vereist, staan onze technische vakmensen voor je klaar. Met behulp van diepgaande kennis en hoogwaardige materialen kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden. Dat doen we vanuit onze eigen werkplaats, maar ook op locatie.
Machinebouw
Machine Service

Besturingstechniek

Wie aan de slag gaat met automatisering krijgt te maken met veel verschillende soorten hard- en software. Deze kunnen complex zijn, maar ons technische team helpt je graag. We hebben diepgaande kennis van en veel ervaring met het ontwerpen en implementeren van diverse besturingstechnieken. Hiermee zorgen we voor een naadloze integratie tussen de besturingssoftware en jouw productieprocessen.

Halffabrikaten

Op zoek naar halffabricaten met specifieke vereisten? Wij maken ze op aanvraag. Zo helpen we jou om je productieproces te optimaliseren en je eindproducten te versterken.
Machinebouw