Maintenance

management

Maintenance

management

Maintenance management

De uptime is een maatstaf voor de betrouwbaarheid van een machine of productieproces. Het is de periode waarin het systeem functioneert zoals het hoort. Logisch dus, dat de uptime een belangrijke voorspeller is voor het succes van jouw bedrijf. Om onverwachte defecten te voorkomen en hoge kosten te besparen is het belangrijk om jouw machinepark goed te laten onderhouden. Hiervoor kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van ons technische team. We werken merk en importeur onafhankelijk, waardoor we maintenance management kunnen uitvoeren voor een breed scala aan machineparken. Hieronder lees je hoe we jou kunnen ondersteunen.

Implementatie Onderhoudsbeheersysteem

Het is belangrijk dat het onderhoudsbeheersysteem waarmee je werkt, past bij jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is voor een doelgericht en efficiënt systeem. Bij het toepassen hiervan begeleiden we je in elke stap van het proces: van analyse en ontwerp tot implementatie en training. Zo zorgen we ervoor dat het onderhoudsbeheersysteem naadloos integreert met jouw bedrijfsprocessen.
Maintenance Managent
Quickscan B&S

QuickScan

Met een Quickscan kunnen we jouw productieproces toetsen op sterke punten, verbeterpunten en kansen. Met onze geavanceerde instrumenten en methoden voeren we een globale analyse uit, die resulteert in een objectief rapport. Hierin staan duidelijke aanbevelingen en praktische adviezen die je meteen kunt toepassen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Opzetten van een onderhoudsstrategie

Ook voor het opzetten van een effectieve onderhoudsstrategie kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van B&S. We hebben alles in huis om een strategie te ontwikkelen die past bij de behoeften en processen van jouw bedrijf. Aan de hand van praktische, duurzame oplossingen kunnen we de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en levensduur van jouw machines verbeteren. Onze jarenlange ervaring in onderhoudsmanagement maakt het mogelijk om je een helder plan van aanpak aan te bieden. Zo kunnen we samen aan de slag met het optimaliseren van jouw onderhoudsactiviteiten.
Werkoverleg
B&S voorraadbeheer

Vooraadbeheer

Het succesvol onderhouden van je voorraad reserveonderdelen kan je bedrijf veel kosten besparen. Daarom is het belangrijk om kritisch te kijken naar al je processen omtrent voorraadbeheer en te zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Ons ervaren team kan je hierbij helpen. Door middel van grondige analyses optimaliseren we jouw voorraadniveaus, zodat je altijd over de juiste onderdelen beschikt. Zo minimaliseer je operationele stilstand en bespaar je een hoop tijd, kosten en frustraties.

Coördinatie van onderhoudsstops

Af en toe moet je productieproces tijdelijk worden stilgelegd voor reparatie- of inspectiewerkzaamheden. Om tijd en kosten te besparen is het belangrijk dat zo’n onderhoudsstop professioneel wordt aangepakt. Voor een vlotte en efficiënte coördinatie van onderhoudsstops kun je vertrouwen op onze technici. We maken een nauwkeurige planning en zorgen dat al jouw machines en werknemers op het juiste moment klaar staan om de stop soepel te laten verlopen.
Strategie bepalen