Over B&S

Meesterschap in techniek

Als echte meesters in de techniek bieden we bedrijven totaalonderhoud aan. Van service & projecten tot machinebouw en van maintenance management tot CNC machineservice – je kunt voor elk type onderhoud bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring in en kennis van de technische industrie komt niet alleen van pas voor het beheren en repareren van installaties en machines, maar ook bij de coördinatie van onderhoud gerelateerde zaken. We nemen je op veel aspecten werk uit handen, zodat jij op de lange termijn geld, tijd en moeite bespaart.

We zijn werkzaam in de volgende industrieën:

De meest technische familie van Twente

Team B&S

Ons team bestaat uit meer dan 100 toegewijde professionals met verschillende achtergronden en specialiteiten. Op kantoor of in de werkplaats, bij B&S hangt er een dynamische, maar gezellige sfeer. Om te zorgen dat onze vakmensen alleen in veilige omstandigheden werken, attenderen we onze opdrachtgevers op een gezonde werkomgeving. Daarnaast leiden we ons team op volgens de voorgeschreven kwaliteitsrichtlijnen. Zo beschikken onze technici bijvoorbeeld over NEN certificaten, certificaten voor hijs- en hefwerkzaamheden en hebben onze lassers verschillende erkende lascertificaten.

We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat technisch talent gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Daarom zullen we er altijd voor zorgen dat ieder teamlid zich kan blijven ontwikkelen tot meester in de techniek en investeren we in beroepsonderwijs. Studenten krijgen bij ons de kans om het technische vak onder de knie te krijgen, met uitzicht op een baan. Zie jij jezelf wel werken bij de meest technische familie van Twente? Bekijk onze vacatures.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk voor de toekomst van ons bedrijf, maar ook voor onze maatschappij en de natuur. Daarom doen we ons best om meer te doen met minder middelen en gebruiken we zoveel mogelijk duurzaam geproduceerde materialen. Zo zetten wij ons in voor de toekomst.
Duurzaamheid