Over B&S

Meest complete leverancier op het gebied van industrieel onderhoud

B&S Industrieel Onderhoud biedt bedrijven totaalonderhoud aan. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit een gecombineerde aanpak voor het totaalonderhoud van bedrijfsmiddelen. B&S heeft ook de expertise in huis die nodig is voor duurzaam beheer van technische installaties, machines en productiemiddelen. Voor al uw onderhoud kunt u dus bij één organisatie terecht. Bovendien kan B&S ook de aansturing en coördinatie van al uw onderhoud gerelateerde zaken op zich nemen. B&S is er voor uw totale onderhoudsorganisatie. En dat biedt verschillende voordelen. B&S zorgt op uw wens voor een centrale planning en coördinatie. Dat bespaart u tijd, geld en moeite.

B&S Industrieel Onderhoud biedt een brede dienstverlening:
Contractmanagement, afvoer en opslag van incourante materialen, technisch beheer, technisch onderhoud, transport, verhuizingen, gebouwgebonden apparatuur, productiemiddelen, perslucht, ketelinstallaties, veiligheidskeuringen, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties.

over b&s

Anno 2018 is B&S uitgegroeid van machinefabriek tot een toonaangevend industriële dienstverlener. Met meer dan 70 jaar ervaring en meer dan 100 gediplomeerde medewerkers is B&S de meest complete leverancier op het gebied van industrieel onderhoud.

 

B&S is onder andere werkzaam in de volgende industrieën:

  • Voedings- en genotsmiddelenindustrie
  • Dranken – brouwerijen
  • Waterbehandelingindustrie
  • (Petro-)chemische industrie
  • Fijnchemische en farmaceutische industrie
  • Metaal industrie

B&S in verschillende sectoren

B&S is actief in verschillende bedrijfstakken. Te denken valt aan organisaties in de procestechnologie, productiebedrijven, kunststofindustrie, maar ook voor defensie en energiebedrijven zijn wij volop actief. Wij zijn landelijk werkzaam met een sterke vertegenwoordiging in Oost Nederland. Wij doen dat inmiddels met ruim 120 collega’s.

Wilt u weten of wij in uw branche ervaring hebben of u heeft een specifieke vraag? Laat het ons weten. Wij staan u graag te woord, denken met u mee en geven u graag advies.

B&S, technisch specialist met een brede inzetbaarheid

In alle hoeken van de industrie vereisen montagewerkzaamheden een duidelijke aanpak en ervaring. B&S is bij uitstek ook de perfecte partner voor elke technische vraag. Wij beschikken over een zeer compleet uitgevoerde machinefabriek, talrijke technische specialisten met veel kennis en ervaring.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?