Hennig dealer

Hennig dealer

Hennig dealer

In de opspantechniek hebben we ons gespecialiseerd als Hennig dealer, zodat wij diensten kunnen aanbieden op het slijpen van geleidingen en componenten met rechte en modulaire tandwielen. Lees verder of neem contact met ons op.

Hennig CNC machine

De Hennig afstrijker CNC (Computer Numerical Control) machine is een machine die wordt gebruikt voor het nauwkeurig vormgeven, snijden of bewerken van materialen zoals metaal, hout, kunststof. Deze worden met behulp van computergestuurde commando’s ingegeven.

Afstrijker CNC machine

De Hennig CNC machine verricht machinale bewerkingen en verwijst naar een component of mechanisme dat ontworpen is om overtollig materiaal of residu van het werkstuk of de machine zelf te verwijderen tijdens of na het bewerkingsproces. Dit kan essentieel zijn voor het handhaven van de nauwkeurigheid, het verminderen van slijtage aan gereedschappen of machines, en het verzekeren van de kwaliteit van het eindproduct. B&S is dealer van Hennig, fabrikant van machinebewerkingen om af te strijken.

Hennig dealer

Een Hennig CNC machine werkt door digitale instructies te volgen die precies aangeven hoe een stuk materiaal moet worden bewerkt. Dit omvat bewegingen langs verschillende assen, snelheden en andere variabelen die nodig zijn om het gewenste ontwerp of de gewenste vorm te creëren. Het gebruik van CNC technologie maakt het mogelijk om met hoge precisie zeer complexe vormen en patronen te produceren, die met handmatige bediening moeilijk of onmogelijk zouden zijn.

Gespecialiseerd afstrijken

Een Hennig afstrijker is een specifieke toepassing of functionaliteit binnen een CNC machine. Dit betekent een gespecialiseerde setup ontworpen voor bepaalde bewerkingstaken, zoals het gladstrijken, afronden, of afwerken van oppervlakken, of het verwijderen van bramen of overtollig materiaal na het primaire bewerkingsproces.

CNC bewerking nodig?

Als je op zoek bent naar informatie over een specifiek type machine of een specifieke functie binnen de CNC bewerking, dan is Hennig wellicht de oplossing.
BS CNC Machine service