B&S, Industriële dienstverlening en machine onderhoud

B&S Industrieel Onderhoud in Hengelo is opgericht in 1946 en heeft een sterke reputatie verworven als de machinespecialist bij uitstek. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een sterke internationale dienstverlener. De opdrachtgevers zijn uiteenlopend en vaak gerenommeerde ondernemingen.

 

De organisatie bestaat uit vakbekwame en hoog opgeleide technische professionals. Zij staan borg voor optimaal onderhoud aan mechanisch, elektrisch of elektronisch aangedreven machines en productielijnen.

 

B&S Industrieel Onderhoud biedt opdrachtgevers een compleet pakket aan diensten en keuzemogelijkheden. Uiteenlopend van hoogwaardige toelevering van onderdelen, het bouwen van machines volgens klantwensen, het verzorgen van rvs plaat-, leiding- en constructiewerk tot aan totaal onderhoud aan machineparken.

Wat B&S voor u kan betekenen:

Industriële dienstverlening

B&S Industrieel Onderhoud biedt bedrijven totaalonderhoud aan. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit een gecombineerde aanpak voor het totaalonderhoud van bedrijfsmiddelen. B&S heeft ook de expertise in huis die nodig is voor duurzaam beheer van technische installaties, machines en productiemiddelen. Voor al uw onderhoud kunt u dus bij één organisatie terecht.

Industriële verhuizingen

B&S Industrieel Onderhoud voert al vele jaren bedrijfsverhuizingen uit. Of het nu gaat om een enkele interne machineverplaatsing of een complete fabrieksverhuizing van locatie A naar locatie B. Onze kracht ligt in het turn-key ontzorgen van onze opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Wij verzorgen de verhuizing van complete productielijnen, magazijnen, machines, werkplaatsen tot en met het bezemschoon opleveren.

Onderhoudsmanagement

B&S verzorgt preventief- en correctief onderhoud en machinereparatie’s. Daarbij beschikt B&S  over eigen productieruimtes inclusief gereedschappen en middelen om werkzaamheden te verrichten, zodat het productieproces bij opdrachtgevers zo min mogelijk wordt verstoord.

Verder implementeert B&S complete programma’s met betrekking tot machine maintenance management, SLA, KPI en plan-do-check-act, waarbij wij ook technisch personeel en middelen ter beschikking kunnen stellen.

Industriële toelevering

B&S is gespecialiseerd in het toeleveren en produceren van halffabrikaten, het bouwen van skid-units tot het vervaardigen en leveren van complete rvs installaties. Wij beschikken over ervaren gecertificeerde vakmensen en een zeer compleet machinepark met een daarvoor separaat ingerichte productieruimte voor rvs werkzaamheden.

In onze machinefabriek vervaardigen wij de meeste onderdelen in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat om bijvoorbeeld het leidingwerk prefab te produceren om zo de montagetijd op locatie tot een minimum te beperken.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?