B&S, uw partner in industriële dienstverlening

B&S kan als geen ander de aansturing en coördinatie van alle eenvoudige en complexe technisch onderhoud vraagstukken op zich nemen. B&S is een totaal partner als het gaat om uw technische activiteiten. Wij doen dat door het inzetten van technische professionals die beschikken over vakbekwame ervaringen en opleidingen. Daarnaast heeft B&S alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen. Zo beschikt B&S over een eigen bedrijfsbureau, werkplaats en hoogwaardig materiaal. Juist die combinatie van hoogwaardig technisch specialisten en de beschikking over topfaciliteiten maakt B&S uniek.

Wat B&S voor u kan betekenen op gebied van industriële dienstverlening:

Montage & Service

B&S biedt specialistisch technisch onderhoud aan hoogwaardige productiemiddelen en machines. Wij doen dit door de inzet van mechanische en elektrische monteurs. Daarnaast hebben wij technisch specialisten in huis op het gebied van elektrotechniek en diverse gecertificeerde lastechnieken.

 

De werkzaamheden variëren van het oplossen van een storing, het reviseren van machines ter plaatse tot het verhuizen van het complete machineparken en productielijnen.

Onderhoud van metaalbewerkingsmachines

B&S is een merk- en importeur onafhankelijke dienstverlenende service-organisatie. Zo zijn wij in staat om de zorg voor machineparken in de metaalbewerkende industrie op een verantwoorde manier uit handen te nemen.

 

Zo verzorgen wij preventief-, correctief onderhoud en machinereparatie’s. Ook het verzorgen van retrofits en het verhuizen van complete machineparken zijn activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen.

Spare parts levering

B&S levert spare parts voor elk machinepark. Wij staan in directe verbinding met leveranciers van onderdelen voor talrijke machines en materieel. Zo zijn wij in staat snel en de juiste onderdelen te bestellen en bij u op locatie af te leveren. Wilt u dat één van onze technische specialisten de onderdelen installeert, dan zijn wij daartoe uitstekend in staat. Afhankelijk van het vraagstuk en de onderdelen zetten wij de meest voor de hand liggende experts in.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?