B&S, specialist in Industriële toelevering

B&S beschikt over een eigen RVS Construction & Piping activiteit. Te denken valt aan plaat-, kant-, zet- en laswerkzaamheden. Daarbij zetten wij vakbekwaam personeel, machines en middelen in voor het verwerken van een breed scala aan roestvrijstalen producten. Met name voor kleine en middelgrote series bewerken wij efficiënt klantspecifieke onderdelen tot halffabrikaten en/of tot eindproducten.

 

Daarbij kunnen wij zowel intern als extern alles voor u regelen, vanaf inmeten ter plaatse, het prefab voorbereiden van de onderdelen in onze machinefabriek tot en met het extern opleveren van de installatie op de productielocatie.

Wat B&S voor u kan betekenen op gebied van industriële toelevering:

Verspaning

B&S heeft een eigen verspanende activiteit in huis. Vanuit onze eigen werkplaats verrichten wij alle vormen van draaien en frezen uit. Zo kunnen opdrachtgevers verspanende werkzaamheden eenvoudig uitbesteden. Onze werkplaats beschikt over moderne metaalbewerkingsmachines zoals CNC gestuurde draai- en freesbanken en diverse lasapparatuur.

industriële toelevering

Las- en constructiewerken

Wij maken gebruik van gekwalificeerde lassers en lassystemen. Wij volgen nauwgezet de voorgeschreven keur- en lasprotocollen. Zodoende zijn wij in staat hoge kwaliteit te leveren van onze lasactiviteiten. Onze mensen worden daarbij continue up to date gehouden met instructie en opleidingen, zodat wij de hoge kwaliteit van lassen kunnen blijven waarborgen.

RVS Construction & Piping

B&S heeft vakbekwaam personeel, machines en middelen voor het verwerken van een breed scala aan RVS producten. Tot de werkzaamheden behoren:

  • RVS en prefab-leidingwerk
  • RVS constructie en -apparatenbouw
  • RVS skid-unit bouw
  • RVS laser- en plaatbewerking
  • Lastechnieken Tig, Mig, Orbitaal e.d.
  • Glasparel stralen, beitsen, passiveren

Machinebouw

B&S voert wensen uit op het gebied van machinebouw. Wij beschikken over een compleet uitgevoerde machinefabriek. In onze eigen werkplaats ontwikkelen en bouwen wij machines geheel volgens klantspecificaties. Daarbij bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen bedrijfsbureau. Zij werken klantspecifieke vraagstukken verder uit met behulp van geavanceerde tekenprogrammatuur zoals Autocad en Solid Works.

Samenwerking Hennig GmbH

B&S heeft een exclusieve vertegenwoordiging verworven van Hennig GmbH voor de BeNeLux en Denemarken. Hennig produceert en levert staaltelescoopafdekkingen, vouwbalgen, afdekschorten, afstrijkers e.d.. Wilt u daar meer over weten dan kunt u ook contact leggen met Hennig GmbH. Ons contactpersoon is de heer Heinz van Megen. Hij is bereikbaar via mobiel +31 655824027 of per email megen@bs.nl

Revisie

B&S wordt door talrijke opdrachtgevers ingezet voor revisie werkzaamheden. Zo worden wij ingeschakeld bij storingen en machinestilstand. Wij sporen dan direct oorzaken op van het niet juist functioneren van een machine tijdens het productieproces. In overleg met opdrachtgevers wordt vervolgens besloten om de storing te verhelpen of gelijk verbeteringen door te voeren tijdens de revisiewerkzaamheden. Ook hebben wij de mogelijkheid om in onze machinefabriek kunnen onderdelen in eigen beheer te vervaardigen zodat stilstandtijd tot een minimum kan worden gereduceerd.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?