B&S, specialist in industriële verhuizingen

Al vele jaren voert B&S Industrieel Onderhoud interne verplaatsingen en verhuizingen uit van machines in relatie tot metaalbewerkingsmachines. Of het nu gaat om een enkele machine of een volledig machinepark. Wij kunnen dit zowel intern als extern voor u regelen. Daarnaast is het mogelijk om in onze machinefabriek aanpassingen, revisies en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren door ervaren service engineers, CNC draaiers, frezers of lassers met beschikbare materialen en middelen om verstoring van uw productieproces tot een minimum te beperken. B&S beschikt over een eigen machinepark om noodzakelijke onderdelen in eigen beheer te vervaardigen.

Wat B&S voor u kan betekenen op het gebied van industriële verhuizingen:

Industriële montage

B&S verzorgt industriële montage aan hoogwaardige productiemiddelen en machines. Onze eigen mechanische en elektrische monteurs alsook specialisten in op het gebied van elektrotechniek en diverse gecertificeerde lastechnieken hebben wij in eigen huis actief.

De werkzaamheden voor industriële montage variëren van het oplossen van een storing, het reviseren van machines ter plaatse tot en met het begeleiden van  verhuizingen van complete machineparken en productielijnen.

Industriële verhuizingen

Wij verzorgen turn-key oplossingen in zowel binnen- als buitenland als het gaat om industriële verhuizingen. Wij verzorgen daarbij de verhuizing van complete productielijnen, magazijnen, machines, werkplaatsen tot en met het bezemschoon opleveren. Zowel intern als extern kunnen wij hier alles voor u regelen. Hierbij maken wij gebruik van afzonderlijke specialisaties en disciplines binnen onze eigen organisatie. Desgewenst coördineren wij de totale organisatie, communicatie en projectbegeleiding inzake de te verhuizen klus.

Projectverhuizingen

Tijdens projectverhuizingen regelt B&S de voorbereidende werkzaamheden. Tegelijkertijd kijken wij naar de status van het onderhoud, voeren revisies en machineaanpassingen door en verhuizen tenslotte een productlijn of machinepark. Voordeel is dat u direct bij aanvang van de werkzaamheden op de nieuwe locatie beschikt over een optimale status van uw productlijn of machinepark. B&S heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van projectverhuizingen en weet uw bedrijfs- en productieprocessen zo minimaal mogelijk te verstoren.

Machine verplaatsingen

B&S voert al vele jaren machine verplaatsingen uit. Of het nu gaat om een ‘stand-alone’ machine of een complete productielijn of machinepark. Wij regelen voor u intern en extern het complete proces van projectbegeleiding, communicatie, (de)montage, transport en het verlenen van assistentie gedurende de in bedrijfsname. Vanzelfsprekend zetten wij daarbij de beste mensen in die uw machine(s) door en door kennen.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?