B&S, UW PARTNER IN Onderhoudsmanagement

B&S Industrieel Onderhoud is een merk- en importeuronafhankelijke dienstverlenende service-organisatie en is in staat om onderhoudsmanagement uit te voeren voor een breed scala aan machineparken.

 

Zo wordt het onderhoud voor machineparken in de metaalbewerkende industrie op een verantwoorde manier uit handen genomen. Altijd staat daarbij centraal het vakmanschap van onze service engineers en de wil om samen met opdrachtgevers tot een adequaat machineparkbeheer te komen. B&S beschikt over inmiddels over ruim 100 ervaren mechanische, elektrische en elektronische service engineers.

Wat B&S voor u kan betekenen op gebied van onderhoudsmanagement:

Optimalisatie technische diensten

B&S biedt haar eigen technische specialisten aan als ondersteuning van technische diensten. Zo stellen wij vakbekwame mensen ter beschikking bij onderbezetting of piekmomenten bij technische diensten. Of het nu kort- of langlopende projecten zijn, onze mensen staan garant om opdrachtgevers de helpende hand te bieden.

onderhoudsmanagement

Bepalen machinebeschikbaarheid

B&S adviseert opdrachtgevers bij het bepalen van machinebeschikbaarheid. De aanschaf en vervanging van hoogwaardige productiemiddelen en machines zal zorgvuldig moeten plaatsvinden. Zo kijken wij onder meer naar de aansluiting op bestaande besturingssystemen, de belastingsgraad, het vermogen, de overeenstemming in kwaliteit en de te verwachten levensduur.

Outsourcing TD

B&S is in staat om complete technische diensten over te nemen. Zo kunnen opdrachtgevers een technische dienst outsourcen op het moment dat zij daar behoefte aan hebben. Inmiddels heeft B&S bij meerdere gerenommeerde opdrachtgevers de technische dienst activiteiten overgenomen. Het voordeel is dat continuïteit van inzet en vakbekwaamheid van personeel op hoog niveau blijft, terwijl de opdrachtgever zich kan blijven concentreren op haar kernactiviteiten.

Wij werken o.a. samen met:

Direct in contact komen met B&S?